Zakelijke Verzekeringen

Verzekeringen Zakelijk

Als je zzp’er bent of een groter bedrijf runt, dan heb je ook te maken met risico’s. Met de juiste bedrijfsverzekeringen zorg je ervoor dat je zorgeloos kunt ondernemen. Maar welke bedrijfsverzekeringen passen nu het beste bij jouw bedrijf? Dat is een belangrijke vraag om te onderzoeken en het zo te regelen dat je met een gerust hard verder kunt groeien met je bedrijf.

Wij geven graag advies op maat. Zodat je financieel zeker bent, ook als het om de toekomst gaat. Dan kun je pas echt zorgeloos ondernemen.

 

 

 

Ondernemen is mooi!

Je bent onafhankelijk en je begint je eigen bedrijf.  Je organiseert het zoals je het zelf voor ogen hebt. en je verdient je eigen boterham.

Als ondernemer loop je echter ook veel risico!

Niet alleen het ondernemersrisico, maar het risico van schade aan je gereedschappen of goederen die je wilt verhandelen. Je loopt ook het risico van schade aan je bedrijf omdat je tijdelijk niet kunt werken doordat er brand is geweest, of omdat een machine door een defect niet werkt, of omdat je ziek of arbeidsongeschikt bent. zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen.

 

Je kunt als ondernemer ook zelf kiezen welke risico's je zelf wenst te lopen en welke risico's je wenst af te dekken door een verzekering. Wellicht heb je wat hulp nodig bij het vaststellen welke risico's je voor eigen rekening wilt nemen en welke niet.

 

Ben je zzp-er , of  MKB-er?  En op zoek naar onafhankelijk advies?

 

Voor zakelijke adviezen op het  gebied van je verzekeringsportefeuille ben je bij ons aan het juiste adres.  Wij zijn volledig onafhankelijk van alle verzekeraars en kunnen daardoor objectief jouw situatie in kaart brengen en op basis daarvan een gedegen advies uitbrengen dat geheel op maat gesneden is.

Voor Zzp-ers en MKb hebben wij de mogelijkheid om tegen een zeer redelijk tarief een inventarisatie te maken van je situatie en een controle op je lopende verzekeringen.

Neem voor meer info hierover contact met mij op.

 

leon@withoosrisicomanagement.nl 

06-51247843